Erkend Woonspecialist De Koning Woninginrichting viert 30-jarig jubileum in Winkelcentrum Vollenhoven!

Erkend Woonspecialist De Koning Woninginrichting viert 30-jarig jubileum in Winkelcentrum Vollenhoven!

Het is deze maand op de kop af 30 jaar geleden dat De Koning Woninginrichting in 1988 werd opgericht door Hans de Koning. In het winkelcentrum Vollenhoven werd er vanuit een prachtige showroom begonnen met de verkoop van vinyl, gordijnen, tapijt en raamdecoratie. Zonen Sebastiaan en Jan Bert stonden van kinds af aan op de werkvloer. In 2009 overleed Hans en werd de winkel voortgezet door zijn zoon Sebastiaan de Koning.

Afgelopen jaar heeft de winkel een ware metamorfose ondergaan. Sinds september 2017 is De Koning Woninginrichting erkend Woonspecialist. Het assortiment is uitgebreid met de authentieke shutters van Blend gemaakt van echt lindenhout. “Deze stijlvolle raamdecoratie is toepasbaar op alle soorten ramen en in diverse kleuren leverbaar, zegt Sebastiaan trots. Daarnaast hebben wij ons assortiment ook aangevuld met kasten op maat van ‘Allura’. Van inbouwkasten en schuifdeuren tot linnenkasten. Deze kunt u nu al bestellen en vanaf maart ook in onze winkel bewonderen.”

“ Wij komen altijd langs bij de mensen voor een gedegen advies en inmeting, aldus een opgetogen Sebastiaan. In onze showroom hebben wij enorme collectie van o.a. Novilon, Quickstep, Sunway, M Flor en een eigentijds PVC en Marmoleum assortiment “.

U kunt bij De Koning vanzelfsprekend ook terecht voor al uw kantoor, – of projectinrichtingen.

 Jubileumactie: : Elke 11de vierkante meter vloer gratis gelegd! ( Geldig t/m 31 maart 2018)

 

De Koning Woninginrichting

Laan van Vollenhoven 3191

3706 AR Zeist

030- 6950017