Jan Hensen voor 3e keer op rij gekozen tot beste winkelketen!

Jan Hensen voor 3e keer op rij gekozen tot beste winkelketen

Innovatieve conceptstore en onderscheidend concept maken Jac Hensen opnieuw beste winkelketen bij ABN AMRO Retailer of the Year-verkiezing

Jac Hensen is door ABN AMRO voor de 3e keer op rij uitgeroepen tot beste winkelketen en voor de 2e keer op rij tot beste webshop. Maar liefst 214.000 consumenten brachten in 29 categorieën hun stem uit, waaronder die voor herenmode. Het lijken de innovatieve conceptstore en het onderscheidende winkelconcept van Jac Hensen te zijn geweest die de winst in de wacht hebben weten te slepen.

“We zijn enorm trots dat we de prijzen opnieuw in de wacht hebben weten te slepen. Met belangrijke beoordelingsaspecten zoals prijs, acties, deskundigheid, service, klantvriendelijkheid en winkeluitstraling is het voor ons een belangrijke erkenning. En omdat de prijs is uitgereikt op basis van stemmen door consumenten, dus onze eigen klanten, voelt dat extra goed,” aldus Lars Woordes, marketingmanager bij Jac Hensen.

De winkelketen scoort een 8,3 voor de fysieke winkel en een 8,2 voor de webwinkel. Uitschieters binnen de score zijn een 9 voor klantvriendelijkheid in de winkels, een 8,8 voor betrouwbaarheid en een 8,8 voor service in de webwinkel. Jac Hensen laat daarmee winkelketens zoals C&A, Jeans Centre, The Stone en Shoeby achter zich.

Jac Hensen opende in Apeldoorn onlangs een innovatieve conceptstore en introduceert in meerdere filialen de slimme mogelijkheden van online. LED-schermen tonen trendy outfits, terwijl klanten QR-codes kunnen scannen om bestellingen te doen. Deze focus op innovatie lijkt sterk te hebben bijgedragen aan het in de wacht slepen van de award.

“We onderscheiden ons als familiebedrijf met een persoonlijke stijl. Klanten ervaren bij ons echte aandacht en passie voor mannenmode. Enthousiasme en vakmanschap gaan hand in hand met stijl, kwaliteit en eerlijke prijzen. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar de mooiste merken, juiste partners, beste stoffen en beste deals. En dat alles bieden we aan met een warm familiegevoel en een hoog serviceniveau. Ik ben er van overtuigd dat dit ons heeft geholpen om voor de 3e keer beste winkelketen en voor de 2e keer beste webshop te worden,”vult Woordes aan.

Over

Jac Hensen is een familiebedrijf waar de persoonlijke aandachtsoog in het vaandel staat. Dat geldt voor alle 12 vestigingen en de webshop met het complete assortiment. Klanten die binnenstappen ervaren echte aandacht en passie voor mannenmode. Enthousiasme en vakmanschap gaan er hand in hand met moderne collecties, goede kwaliteit en eerlijke prijzen. Jac Hensen is pas tevreden als de klant voelt dat het goed zit. Jac Hensen: weten dat het goed zit. www.jachensen.nl.