NIEUW FESTIVAL IN DE HUISKAMERS VAN ZEIST

NIEUW FESTIVAL IN DE HUISKAMERS VAN ZEIST

Bij Gluren bij de Buren is de bank de tribune en het vloerkleed het podium

Op zondag 10 februari 2019 vindt huiskamerfestival Gluren bij de Buren voor de eerste keer plaats in Zeist. Alle wijken van Zeist worden die dag in vervoering gebracht met optredens van lokale podiumkunstenaars in huiskamers van gastvrije bewoners. Huiskamers en artiesten kunnen zich tot en met 30 november opgeven om mee te doen aan het festival.

Het concept is simpel: elke huiskamereigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen poppodium of mini-schouwburg. Artiesten spelen tussen 12.00 en 17.00 drie keer het vloerkleed plat met een optreden van 30 minuten. Tijdens Gluren bij de Buren komen buurtbewoners bij elkaar op de koffie om te genieten van intieme optredens van lokale artiesten.

Huiskamers gezocht

Gluren bij de Buren is op zoek naar zeistenaren die deel willen uitmaken van het festival om er samen een groot succes van te maken. Dit kan van groot tot klein zijn en van flatje tot villa. De organisatie heeft als doel dat er in alle wijken van Zeistop 10 februari kan worden gegluurd.

Artiesten gezocht

Naast huiskamers is Gluren bij de Buren op zoek naar artiesten uit Zeistdie hun talent willen verspreiden. Smartlap of jazz, kindertheater of poëzie, alles kan en alles mag. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen huiskamer een optreden te verzorgen.

Verander je graag jouw huiskamer in een artistiek paleis of sta je liever zelf tussen

de schuifdeuren? Aanmelden kan tot en met 30 novembervia www.glurenbijdeburen.nl/zeist.