Samen-werken aan werk in het Binnenbos

Samen-werken aan werk in het Binnenbos

Op donderdagochtend 17 januari zijn werk- en opdrachtzoekenden uit Zeist en e.o. weer welkom in Ontmoetingscentrum Binnenbos in Zeist. 
 
We hebben deze ochtend een hele enthousiaste workshopleidster die de deelnemers zal inspireren bij hun zoektocht naar passend (betaald)werk. 
Vanaf 9.30 uur kunnen deelnemers meedoen aan de workshop Passietest van Charlotte Terwolbeck
Daarnaast is er tijd om te netwerken, vacatures en werkgerelateerde interesses te delen met het team en andere werk- en opdrachtzoekenden.  
Energiek en succesvol leven en werken vanuit …. Passie.

Stel je voor dat je helemaal helder hebt wat voor jou nou het allerbelangrijkste is, waar jij nou echt energie van krijgt. Stel je voor dat je ’s morgens vrolijk uit bed stapt omdat je je verheugt op de dag.

De realiteit is dat we onze dag vaak vullen met activiteiten waarvan wij denken dat ze belangrijk zijn, of we kiezen voor de dingen die naar ons idee van ons verwacht worden. Of misschien denk je eigenlijk helemaal niet na en doe je gewoon, omdat het nou eenmaal zo is.

Je voelt je moe, druk, onvoldaan. Dat kost vooral energie maar……… dat kan echt anders.

Leven en werken vanuit jouw Passies

De Passietest® is een verbluffend eenvoudige en super effectieve methode om inzicht te krijgen in wat nou die dingen zijn waar jij blij van wordt; waar jouw hart een vreugdesprongetje van maakt.

Als je helder hebt wat voor jou echt belangrijk is, kan je daar vervolgens haarscherp op focussen en steeds bewust voor kiezen. Juist ook als het gaat om (het vinden van) werk.

Wie is Charlotte Terwolbeck?

Charlotte is een gecertificeerd Passion Test Facilitator en Succes Principles Trainer en als zelfstandige al jaren actief op het gebied van persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Zij is onlangs weer gestart als enthousiast CiEP Coach, waarbij zij zich richt op werkdrukvermindering door mensen te trainen op het bewust inzetten van effectieve werkgewoontes.

Met haar ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven en ervaring als coach, kan zij de brug slaan tussen jou als mens en de grillige wereld van werken.

 
In Between Café Zeist is een netwerkcafé voor én door werk- en opdrachtzoekenden, dat elke derde donderdag van de maand plaatsvindt. Met als als doelstelling toegankelijk, verbindend en motiverend te zijn en creëert een sfeer die mensen inspireert en in beweging zet richting het (her)vinden van hun eigen unieke kracht. Met als doel dat mensen met elkaar in contact komen, elkaar inspireren en de regie in handen nemen tot het vinden van een passende baan of een opdracht.
Deelname aan het In Between Café is gratis, achteraf kun je je waardering tonen door een vrijwillige bijdrage. Consumpties zijn voor eigen rekening.
 
 Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/inbetweencafezeist