Schuurman Aannemersbedrijf voor vakmanschap en ambachtelijk handwerk!

Schuurman Aannemersbedrijf voor vakmanschap en ambachtelijk handwerk!

 

Droomt u van een open haard in de woonkamer of dakkapellen op zolder? Misschien denkt u er over na om een kelder onder uw huis te plaatsen of een tuinhuisje te bouwen? Wat uw wensen ook zijn, Schuurman Aannemersbedrijf uit Den Dolder realiseert uw project.

Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, het renoveren of verbouwen van uw woning/kantoorpand of de nieuwbouw van een serre. Voor alle werkzaamheden wordt hoge kwaliteit materialen gebruikt.“ Wij realiseren voor u een huis dat karakter uitstraalt en energie bespaart, zegt eigenaar Michiel Oranje ”

Een verbouwing kan best spannend zijn: u wilt zeker zijn dat alles goed gaat en dat u een resultaat krijgt dat stukken mooier is dan waar u mee begon. Daarom is Aannemersbedrijf Schuurman aangesloten bij Bouwend Nederland. Dat keurmerk verzekert u dat wij kwaliteit leveren.

Michiel: “ Op de werkvloer gebruiken we de modernste technieken om snel, goed en betrouwbaar te bouwen. Maar waar nodig zetten we ook vakmensen in voor ambachtelijk handwerk.”

Aannemersbedrijf Schuurman is nog op zoek naar een ervaren timmerman met twee rechterhanden en de juiste mentaliteit? Ben jij 40 uur per week beschikbaar en werk je graag met een vakkundig team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur een e-mail naar info@schuurmanaannmersbedrijf.nl en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op!

 

Aannemersbedrijf Schuurman, Pleineslaan 15, 3734 EL Den Dolder. Tel: 030-2285290. info@schuurmanaannemersbedrijf.nl